Accreditatie Huthwaite International

Huthwaite International is verheugd het certificaat voor de accreditatie van ons SPIN® Selling programma te hebben ontvangen.

SMA certificate_MarcoW.jpg

Marco Weijers, Country Manager Huthwaite International: "SPIN® Selling is wereldwijd het meest gevalideerde en meest gebruikte gedragsmodel voor consultative selling. Wij zijn erg trots en blij met de accreditatie door de SMA en wij beschouwen dit als een bevestiging van de waarde van het SPIN® model voor alle verkoopprofessionals. Het Huthwaite SPIN® Selling Skills Programma draagt bij aan de ontwikkeling van professionals in sales, business development of in een andere klant-gerichte rol, waarbij het demonstreren van waarde aan (potentiële) klanten een belangrijk deel is van wat men doet – of zou moeten doen. Een belangrijke doelstelling van de SMA is het op een hoger niveau brengen van sales in Nederland en de accreditatie geeft aan dat ons SPIN® model daar een bijdrage aan kan leveren."

Lees meer over de recente accreditatie, inclusief een reactie van SMA’s verenigingsmanager Eiso Bleeker, op de website van de SMA.